Om oppholdet

Levering

Når du kommer til oss tar du hunden med deg til resepsjonen hvor hunden skrives inn. Etter at vi har notert all nødvendig informasjon vil en av våre instruktører overta hunden, hunden og instruktøren forlate eieren. Vi gjør et poeng av at hunden skal gå fra eieren og ikke motsatt, da dette ofte reduserer hundens hjemlengsel. Så snart som mulig etter at hunden er sjekket inn tar vi hunden ut på en tur, slik at den skal kunne bli vandt til område og luktene. Vår erfaring tilsier at dette begrenser hundens stressnivå og sørger for at den raskere venner seg til oppholdet.

Utstyr

Vi har alt nødvendig utstyr som trengs under oppholdet – hundetepper, hundebånd, mat og vannskål. Det er derfor ikke nødvendig å medbringe dette. I vår høysesong (skoleferier) tar vi ikke i mot hundetepper pga smittefare, men utenom høysesongen kan man medbringe et hundeteppe dersom dette føles viktig for deg som hundeeier. Du som hundeeier bestemmer hva hunden din skal ha med av utstyr. Vi tar dog ikke ansvar for bortkomne eller ødelagte hundetepper eller annet utstyr.

Fòr

Under oppholdet vil hunden fôres på tørrfor fra Royal Canin. Vi gir også våtfòr, tyggebein og tyggeleker til hundene som de kan kose seg med på kveldene. Dersom din hund ikke kan få dette må du gi beskjed ved innsjekk.

Hva dagen inneholder

En vanlig dag hos oss innebærer flere luftinger i luftegård, samt en kveldstur i bånd. Dersom du ønsker kan du kjøpe ekstra turer, trening eller stell av din hund under oppholdet. For priser, se vår prisliste.

Henting

Når du kommer for å hente hunden etter endt opphold møter du igjen i resepsjonen og betaler for oppholdet. Du vil her også få informasjon om hvordan det har gått med hunden under oppholdet. Etter endt betaling går du utenfor og venter på at en av instruktørene henter hunden til deg. Gjensynsgleden er ofte stor og det er dermed mest praktisk at hunden og eieren hilser utenfor.

Ut-/ innlevering etter avtale i ukedager og helger.

Book opphold for din hund i dag!