Er det er mulig å komme på omvisning på hotellet?

Det er mulig å komme på omvisning på hotellet. Dette gjøres etter avtale med Hans-Petter på telefon 405 52 415. Vi gjør samtidig oppmerksom på at det ikke er mulig å få omvisning i perioden 1. juni – 1. september. Da vi i denne perioden har mange gjester som trenger ro og forutsigbarhet.

 

Kan vi sende et hundeteppe med hunden?

Det er ikke nødvendig å sende med hverken hundetepper, matskåler, hundebånd eller bamser og liknende. Vi har det utstyret vi trenger for å holde hunder i vårt pensjonat. Vi har også veldig strenge vaskerutiner og hundetepper vaskes daglig hos oss. Et privat hundeteppe vil dermed fort komme bort i vask. I vår høysesong (skolens ferier) tar vi ikke i mot hundetepper eller annet personlig utstyr.

 

Hunden min trenger spesialfòr, kan jeg medbringe dette?

Dersom hunden din trenger spesialfòr kan dette medbringes. Vi tar ikke tillegg i prisen for fòring med hundens eget fòr.

 

Hunden min virker veldig slapp og rolig etter oppholdet hos dere, hva kan det komme av?

Et opphold hos oss gir hunden mange inntrykk og det er generelt et høyere stressnivå på et hundepensjonat enn det vil være i hundens hjemmeomgivelser. Det er dermed helt naturlig at hunden tar det litt ekstra med ro de første dagene etter oppholdet.